Katten sokken: Ontdek hier de 15 beste van 2022!

Kattensokken, je kent ze wel! Vrolijke sokken met katten erop. Tegenwoordig zijn vrolijke sokken eigenlijk niet meer weg te denken uit de modewereld en heeft iedereen wel een paar in huis. Dit blog gaat over katten sokken voor mensen. Er bestaan ook sokken voor katten, deze worden bijvoorbeeld gebruikt als je kat zichzelf veel krabt.

In dit artikel nemen wij je mee in de beste kattensokken van 2022. Ook leggen we uit waar je op moet letten bij de aankoop van kattensokken en waarom je deze leuke kattensokken nou moet kopen.

Veel plezier met het lezen van dit artikel en we zien vragen graag terug onderaan de pagina in de comments

De beste katten sokken van 2022!

Bij al onze product onderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit. Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in het beste katten sokken van 2022, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog! Welke kies jij uit?

Zitten jouw favoriete katten sokken voor mensen hier niet bij? Niet getreurd, bol.com heeft wel meer dan 100 leuke kattensokken in zijn assortiment.

katten sokken kjun

Onze top 4 katten sokken!

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 4 leuke katten sokken, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Kjun Kattensokken dames: Onze favoriet!

Kjun (kwa jungs uit ’t noorden) is een vrij nieuw bedrijf wat op gericht is door 6 vrienden en gespecialiseerd is in het maken en verkopen van je raad het al; Katten sokken! De kattensokken zijn op dit moment verkrijgbaar in 3 kleuren, zwart, wit en geel. Alle sokken zijn voorzien van een oranje rand en hiel. Dit past erg goed bij de rode kat die op de katten sok staat! De kat is geïnspireerd op de poes jan van een van de 6 oprichters van Kjun. De sokken gemaakt van super zachte stof en blijven ook mooi na een paar rondes in de wasmachine.

De sokken zijn verkrijgbaar in maat 37/42 en maat 42/47. Ondanks dat wij ze plaatsen onder dames katten sokken zijn Kjun sokken ook zeer geschikt voor heren! Ik en mijn vriend zijn fan :). Verder in dit blog vind je foto’s met de kattensokken van kjun.

Katten sokken heren

Deze katten sokken van Happy socks, daar wordt iedereen toch blij van? De sokken kun je overal bij dragen om ze een zwarte basis kleur hebben. Er staan vrolijke gekleurde katten op de sokken. Volgens mijn vriend zitten ze erg lekker en zijn ze warm. Let er op dat je kat er niet mee van door gaat!

Katten sokken kind

Deze katten sokken voor kinderen zijn niet alleen sokken maar ook sokvriendjes. Je kan ze omtoveren tot een sokpop. Deze sokpop wordt een zwarte kat als je jouw hand hierin doet. Jouw kindje zal dit helemaal geweldig vinden! Zelfs sokken aantrekken kan een waar avontuur worden.

De sokken hebben het CE certificaat waardoor ze goedgekeurd zijn als speelgoed wat veilig is.

Katten sokken winter

Natuurlijk is het ook fijn om in de winter voorzien te zijn van een paar heerlijke warme sokken! Gelukkig bestaan er ook katten sokken die lekker warm en zacht zijn. Deze stof noemen ze ook wel winter furr. Ze zijn super fijn voor in huis, maar ook in bijvoorbeeld een paar snowboots of laarzen. Onze kat Milone is in ieder geval fan van deze sokken, ze vind het lekker om dan een paar kopjes te geven aan je voeten als je ze draagt. Gek katje is het toch!

Wat zijn katten sokken?

Katten sokken zijn sokken met katten erop gemaakt voor mensen. Het zijn sokken die je net als normale sokken elke dag aan kan doen. Er staan vaak afbeeldingen van een kat op, dit kan variëren van een kattenhoofdje, een kat in zijn geheel, kattenpootjes en soms is de sok zelfs een gehele poot!

Katten sokken kopen? Hier moet je op letten

Wanneer jij het katten sokken gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op wat jij nodig hebt of graag cadeau wilt geven aan een ander.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten, zodat jij een goede keuze kan maken.

Wij hebben de belangrijkste zaken waar je op kan letten, hieronder opgesomd.

Maat sokken

Natuurlijk wil je wel de juiste maat katten sokken kopen. Let goed op of de sokken geschikt zijn voor dames of heren. Dames katten sokken vallen namelijk vaak kleiner uit dan heren katten sokken.

Zoals je hierboven in het artikel ook kon lezen zijn er ook katten sokken verkrijgbaar voor kinderen. Vaak zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende maten. Let hierop bij je aankoop.

Wanneer wil je de katten sokken dragen?

Kattensokken zijn erg leuk als je graag gezien wilt worden en je niet bang bent om op te vallen. Helaas moet je soms ook wat soberder gekleed zijn waardoor kattensokken niet heel geschikt zijn. Kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte katten sok van KJUN, een katten sneaker sok of een kattensok met alleen een printje op de bovenrand.

Voor wie zijn de kattensokken

Zoals je eerder in dit artikel kon lezen zijn katten sokken voor iedereen geschikt en verkrijgbaar. Vroeger werd vooral gedacht dat sokken met katten erop alleen voor kinderen waren. Nu kan gelukkig iedereen sokken met een (katten) printje dragen! Katten sokken zijn dus niet geschikt voor katten. Wel bestaan er speciale sokken voor katten, als ze bijvoorbeeld een krabprobleem hebben.

Materiaal

Sokken kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Let daarom bij jouw aankoop van kattensokken goed op welk materiaal het is. Koop materiaal wat je fijn vindt om te dragen, het makkelijkste is als je al sokken hebt van dit materiaal. Zo weet je dat je nieuwe gekochte katten sokken fijn zitten!

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van product onderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een katten sokken besteld.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten aanschaft.

Prijs

Als laatste is het belangrijk dat je de juiste kwaliteit kiest en de prijs die daarbij hoort. Sommige mensen vinden het niet erg om een wat meer of minder te betalen katten sokken, maar niet iedereen heeft dat ervoor over.

De prijs van een katten cadeau begint vanaf zo’n €4,- en kan oplopen tot ongeveer €20,- voor als je het beste van het beste wilt kopen. Houd er dus rekening mee dat jouw budget voor een katten sokken tussen deze twee bedragen in zal moeten zitten.

Vond je dit artikel leuk en heb je er iets aan gehad? Dan horen wij dat graag in de comments. Heb je nog andere vragen? Dan horen wij dat natuurlijk ook graag! Meer weten over katten? Bezoek dan ons artikel over de beste kitten kam en de beste katten gps.

Plaats een reactie