Iams kattenvoer: De beste van 2022! [Extra Korting]

Iams is een merk wat verschillende soorten kattenvoer produceert. Zo zijn er naast iams kattenvoer voor de volwassen kat ook iams kitten brokjes en iams seniorvoer.

In dit blog duiken we in op de verschillende soorten iams kattenvoer en waarom je iams zou moeten kopen voor je kat. We sluiten af met de meest gestelde vragen over het kattenvoer van iams. Veel leesplezier en vragen zien we graag terug in de comments onderaan de pagina!

Het beste 15 iams kattenvoer van 2022!

Bij al onze product onderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit. Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in het beste kattenvoer iams van 2022, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog! Welke ga jij kopen voor jouw kat?

Sidenote: onderstaande producten zijn te verkrijgen in verschillende smaken en inhoud. Klik even op “controleer prijs” om de juiste inhoud en smaak voer te vinden.

Zit jouw iams kattenvoer hier niet tussen? Geen probleem, bol.com heeft wel 80 soorten iams kattenvoer in hun assortiment.

Iams kattenvoer uitkiezen kan echter best wel lastig zijn, want je hebt de keuze uit veel verschillende smaken en soorten. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden, wanneer je iams kattenvoer gaat kopen? Lees snel verder, want daar ga je in de volgende alinea allemaal achter komen.

Onze top 3 iams kattenvoer

Iams heeft verschillende soorten kattenvoer ontwikkeld die specifiek geschikt is voor bijvoorbeeld een dieet of de gesteriliseerde kat. Hieronder hebben we uitgeschreven wat het voer voor voordelen heeft.

Indoor iams kattenvoer

Iams heeft speciaal indoor voer ontwikkeld voor de binnenkat. Binnenkatten bewegen minder en zullen daarom ook minder snel vet verbranden dan de buitenkat. Het recept van de iams kattenbrokken is ontwikkeld om je kat slank te houden.

Iams kittenbrokjes

Het iams kattenvoer kitten is speciaal ontwikkeld voor de eerste stadia van jouw lieve kat! De eerste 12 maanden van jouw kat zijn het belangrijkste en zijn de bouwstenen voor de rest van het leven van je kat. Het kittenvoer bevat vitamines, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen die een kitten nodig heeft om gezond op te groeien. Daarnaast zorgen de ingrediënten er ook voor dat de ontwikkeling van het zicht en de hersenen tot het uiterste komen!

Iams kattenvoer senior

Als je kat al wat ouder is heeft je kat minder behoefte aan calorieën en meer behoefte aan bepaalde vitamines en mineralen. Iams heeft een specialistische voeding hiervoor ontwikkeld. Het voer heeft de smaak van verse kip en ondersteund de vitaliteit van je kat op 7 punten. De spijsvertering, sterke botten en spieren, gezonde huid, goede urinewegen, immuunsysteem, het hart en het gebit. Het voer bestaat uit 88% eiwitten.

Iams kattenvoer kopen? Houd hier rekening mee.

Als je van plan bent om een iams droogvoer te gaan kopen is het wel belangrijk te weten dat je altijd goed moet kijken naar het product dat je wilt aanschaffen.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten, zodat jij een goede keuze kan maken.

Wij hebben de belangrijkste zaken waar je op kan letten, hieronder opgesomd.

Smaak

Er zijn verschillende soorten smaken kattenvoer van iams verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit de smaken kip, zalm, lam, zalm & rijst, oceaanvis en nog meer smaken. Zo is er voor elke kat wel een lekkere kattenbrok te koop.

Urinary

Heeft je kat last van zijn blaas en of nieren? Dan is het zeer belangrijk om de kattenvoeding hierop aan te passen. Waarom? Dat kan je lezen in ons blog over urinary kattenbrokken.

Hypoallergeen

Als je kat allergisch is voor bepaalde dierlijke eiwitten, dan is het raadzaam om hypoallergeen kattenvoer te kopen. Natuurlijk moet je wel weten tegen welk soort eiwit je kat allergisch is, als je dit weet is het makkelijk om een bepaald soort voer te selecteren. Meer weten over hypoallergeen kattenvoer? Lees het in ons blog over kattenvoer hypoallergeen.

Gesteriliseerd

Ook als je kat gesteriliseerd is, is het van belang dat je hierop het kattenvoer aanpast. De stofwisseling en het hormoonhuishouden van je kat is namelijk veranderd. Het sterilised kattenvoer van iams is speciaal voor katten die gecastreerd of gesteriliseerd zin gemaakt. Wil je meer weten over dit voer? Lees dan het artikel over sterilised kattenvoer.

Leeftijd

De behoefte aan bepaalde mineralen en vitamines neemt toe of af bij de kat naar gelang ze ouder worden. Dit is vergelijkbaar met de mens. Koop dus altijd een iams kattenvoer wat geschikt is voor de leeftijd van jouw kat. Wil je meer weten over bepaalde kattenbrokken die passend zijn bij de leeftijd van jouw kat? Lees dan ons blog over: kittenbrokken en senior kattenvoer.

iams kattenvoer aanbieding

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen het product al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan eigenlijk wel vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten voor jouw kat gaat aanschaffen

Prijs

Als laatste is het belangrijk dat je de juiste kwaliteit kiest en de prijs die daarbij hoort. Sommige mensen vinden het niet erg om een tientje meer of minder te betalen, maar niet iedereen heeft dat ervoor over.

De prijs van een iams kattenvoer begint vanaf zo’n €10 en kan oplopen tot ongeveer €55, voor als je het beste van het beste wilt kopen. Houd er dus rekening mee dat jouw budget tussen deze twee bedragen in zal moeten zitten.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Zo niet, horen we dat graag in de comments.

Plaats een reactie